© 2020 Transitiepaden

Over ons

Ik ben een strategisch adviseur met meer dan 6 jaar werkervaring. Mijn focus heeft altijd gelegen op duurzame innovatieve projecten en advieswerk. Mijn werk bestaat uit zowel bedrijfsontwikkeling en consultancy om duurzame projecten te brengen tot daadwerkelijke resultaten. Mijn overtuiging is dat duurzaamheid niet alleen inspirerend moet zijn, maar vooral praktisch toegepast moet worden.

Ik heb een unieke verzameling ervaringen en werk voor zowel woningcorporaties, gemeenten als energieleveranciers die zich richten op het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad en innovatie projecten. Ik deel deze ervaringen in mijn energieke en inspirerende keynote speeches. Ik kan zowel met raden van bestuur, managementteams als bewonersverenigingen uit de voeten.

Vanwege mijn aanvullende ervaring in bestuur en politiek kan ik complexe projecten en adviesklussen aan. Omgaan met de veelheid aan betrokken partijen en belanghebbenden pak ik soepel en vakkundig op.

Rollen die goed bij me passen

Project- en programmabeheer, stakeholdermanagement, beleidsadviseur en strategisch advies.

Specialismen en interesses

Verduurzaming bestaande woningvoorraad, woningcorporaties, aardgasvrij, zonne-energie, VvE's, politiek en spreken in het openbaar. Lees vooral meer over mijn Diensten en wat ik kan betekenen voor jouw organisatie.

svenringelberg@transitiepaden.nl

     06-33903110